Tesla a atins obiectivul unei producții de 5.000 de automobile Model 3 pe săptămână puțin după termenul limită fixat

Tesla a atins obiectivul unei producții de 5.000 de automobile Model 3 pe săptămână puțin după termenul limită fixat
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iul 2018

Tesla aproape că a reușit să fabrice 5.000 de automobile Model 3 pe săptămână, atingând acest prag duminică, cu câteva ore după termenul limită stabilit de directorul general Elon Musk, au spus doi lucrători citați de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Automobilul Model 3 numărul 5.000 a trecut prin controalele de calitate de la fabrica din Fremont, California, duminică, aproximativ la ora 5 a.m. (ora 12:00 GMT), a spus una dintre persoane. Nu este clar dacă Tesla va putea menține acest nivel de producție o lungă perioadă de timp, scrie News.ro.

Reprezentanții Tesla nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Metrorex: Reduceri de 50% pentru studenți la prețul cartelelor de metrou și la abonamentul săptămânal CITEȘTE ȘI Metrorex: Reduceri de 50% pentru studenți la prețul cartelelor de metrou și la abonamentul săptămânal

Tesla avea ca obiectiv să ajungă la o producție de 5.000 de automobile Model 3 pe săptămână înainte de încheierea trimestrului al doilea, sâmbătă, pentru a demonstra că poate fabrica în serie automobilul electric.

Un alt muncitor a spus că după fabricarea celui de-al 5.000-lea Model 3 atmosfera din fabrică a fost ”o sărbătoare generală”.

Compania va prezenta probabil în această săptămână datele referitoare la producția și livrările din trimestrul al doilea, iar investitorii vor dori să știe dacă Tesla va putea menține ritmul producției.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla