Tesla a închis oferta de acțiuni și obligațiuni în valoare de 2,7 miliarde de dolari, care a fost suprasubscrisă

Tesla a închis oferta de acțiuni și obligațiuni în valoare de 2,7 miliarde de dolari, care a fost suprasubscrisă
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2019

Tesla a închis oferta de acțiuni și obligațiuni convertibile în valoare de 2,7 de miliarde de dolari anunțând că a fost suprasubscrisă, conferind producătorului de automobile electrice fondurile necesare pentru creșterea producției, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a vândut în cadrul ofertei acțiuni în valoare de 860 de milioane de dolari și obligațiuni de 1,84 de miliarde de dolari, după ce subscriitorii au exercitat o opțiune pentru achiziția a 15% din fiecare ofertă, scrie News.ro.

Oferta de obligațiuni și acțiuni convertibile a avut loc după amânarea în mai multe rânduri de către companie a termenului la care ar urma să obțină profit.

Primăria Capitalei a primit o ofertă din partea Mercedes – Benz pentru achiziția a 130 de autobuze hibride CITEȘTE ȘI Primăria Capitalei a primit o ofertă din partea Mercedes – Benz pentru achiziția a 130 de autobuze hibride

Tesla are proiecte costisitoare, care includ lansarea producției în China, restructurarea activităților de retail și de service și dezvoltarea unor modele npi, între care SUV-ul Model Y și camionul Semi.

Mulți analiști calculaseră deja că Tesla, care a cheltuit 1, 5 miliarde de dolari în primul trimestru, nu va putea să își continue planurile de dezvoltare fără să atragă fonduri.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
obligatiuni