Tesla recheamă 55.000 de vehicule Model X

Tesla recheamă 55.000 de vehicule Model X
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 oct 2023

Autoritatea de reglementare auto din SUA a declarat că Tesla va rechema 54.676 de vehicule Model X fabricate între 2021-2023, deoarece controlerul vehiculului este probabil să nu detecteze scăderea lichidului de frână și să nu afișeze o lumină de avertizare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tesla a lansat gratuit o actualizare software over-the-air (OTA), pentru a remedia problema, a declarat Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA), scrie News.ro.

FOTO & VIDEO Citroen devine tot mai mult un rival puternic al mărcii Dacia. Nou model electric lansat, cu un preț apropiat de Dacia Spring CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Citroen devine tot mai mult un rival puternic al mărcii Dacia. Nou model electric lansat, cu un preț apropiat de Dacia Spring

Producătorul de vehicule electrice nu are cunoștință de accidente, răni sau decese care ar putea fi legate de această afecțiune, începând cu 10 octombrie, a adăugat autoritatea de reglementare.

Tesla nu a răspuns imediat la cererea de comentarii a Reuters.

În august, NHTSA a deschis o investigație asupra a 280.000 de vehicule noi Tesla Model 3 și Model Y, din cauza rapoartelor privind pierderea controlului direcției și a servodirecției.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
model x