Tesla speră să livreze primele vehicule produse la fabrica de la Berlin cel mai devreme în noiembrie

Tesla speră să livreze primele vehicule produse la fabrica de la Berlin cel mai devreme în noiembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2021

Tesla speră că livreze primele vehicule de la noua sa fabrică din Berlin cel mai devreme în noiembrie, dar va dura ceva mai mult să se ajungă la producția de masă, a declarat directorul general Elon Musk, la un festival organizat la sediul uzinei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Producția de serie a acestei fabrici va fi de circa 5000 de vehicule pe săptămână, dar ”sperăm” să ajungă la 10.000 de vehicule, a spus Musk.

Tesla își mută cartierul general din Silicon Valley în Texas CITEȘTE ȘI Tesla își mută cartierul general din Silicon Valley în Texas

Acesta a adăugat că speră ca Tesla să ajungă la producția de serie a bateriilor la această fabrică până la sfârșitul anului viitor, scrie News.ro.

Tesla este îngrijorată că nu va putea să angajeze suficient personal la această fabrică, a mai spus Musk, care și-a exprimat speranța că vor veni angajați din toată Europa.

”Suntem puțin îngrijorați că nu vom găsi suficienți oameni. Avem mare nevoie de talente extraordinare care să vină aici din toată Europa     , a afirmat Musk.

Musk, ale cărui declarații au fost transmise în direct pe rețelele de socializare, a adăugat că speră ca fabrica de la Berlin va produce la un moment dat camioanele dezvoltate de Tesla.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
musk