Toyota aduce în România noul Land Cruiser 150. La ce prețuri va vinde mașina

Toyota aduce în România noul Land Cruiser 150. La ce prețuri va vinde mașina
scris 12 oct 2017

Toyota România va aduce în România noul model Land Cruiser 150.

Potrivit companiei, prețul va pleca de la 47.600 euro cu TVA inclus și poate ajunge la 67.400 euro cu TVA inclus pentru varianta Luxury A/T AVS.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Lungimea totală a caroseriei noului Land Cruiser a fost crescută cu 60 milimetri, la un total de 4,840 milimetri. Design-ul părții frontale a modelului se bazează pe câteva elemente structurale, moștenite de la generațiile anterioare, la care s-au adăugat câteva elemente de noutate, precum capota redesenată și un design nou al grilei radiatorului, al farurilor, al barei de protecție și al aripilor.

La interior, noul Land Cruiser beneficiază de butoane optimizate din punct de vedere ergonomic, grupate pe funcționalități, iar noul design al planșei de bord încorporează sistemul multimedia Toyota Touch® 2 with Go cu un ecran cu diagonală de 8", ceasuri de bord Optitron și un afișaj multi-informativ cu diagonală de 4.2". Printre noile dotări se număra și un sistem îmbunătățit de ventilație a scaunelor față, un parbriz cu încălzire electrică și duze de spălare încălzite electric, oglinzi retrovizoare exterioare cu pliere prin basculare, cât și de redesenarea cheii inteligente.

Metrorex introduce cartela cu o singură călătorie și pentru grupuri, dar și abonamentul anual CITEȘTE ȘI Metrorex introduce cartela cu o singură călătorie și pentru grupuri, dar și abonamentul anual

Pentru siguranță avansată, modelele Land Cruiser cu transmisie automată dispun de sistemul Toyota Safety Sense, un set de sisteme de siguranță activă proiectate să prevină coliziunile sau să diminueze efectele acestora într-o vastă varietate de scenarii de trafic. Combinând o cameră video și un radar pe unde milimetrice, sistemul Toyota Safety Sens, ce echipează modelul Land Cruiser, include un sistem asistență pre-impact (PCS) cu funcție de detecție a pietonilor, tempomat adaptativ (ACC), sistem de avertizare la părăsirea benzii de rulare (LDA), sistem de asistență marcaje rutiere (RSA) și sistem de comutare automată a fazei farurilor (AHB).

Modelul este propulsat de un motor turbo diesel D-4D de 2.8 litri, cu 130 kW/177 cp, disponibil în versiuni cu transmisie manuală și automată.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
toyota
land cruiser 150