Traficul rutier între Poiana Brașov și Râșnov, închis sâmbătă și duminică

Traficul rutier între Poiana Brașov și Râșnov, închis sâmbătă și duminică
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2018

Traficul rutier între Poiana Brașov și Râșnov va fi închis sâmbătă și duminică pentru organizarea Campionatului Național de Raliu în Coastă. Restricția este valabilă, în ambele zile, în intervalul 8.00 - 20.00.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), sâmbătă și duminică, traficul rutier va fi închis pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 1E, între Poiana Brașov și Râșnov (3 km), pentru desfășurarea Campionatului Național de Raliu în Coastă, scrie News.ro.

Restricția este valabilă între orele 08:00 - 20:00.

Polițiștii recomandă șoferilor folosirea rutei ocolitoare DN 1E, Poiana Brașov - Brașov, - DN 73, Brașov - Râșnov și retur.

Producătorul american de componente auto TRW Automotive închide fabrica din Baia Mare și își trimite în șomaj cei aproape 200 de angajați CITEȘTE ȘI Producătorul american de componente auto TRW Automotive închide fabrica din Baia Mare și își trimite în șomaj cei aproape 200 de angajați

Prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2018, Trofeul Serus, se desfășoară la Râșnov, sâmbătă și duminică.

În cadrul aceluiași eveniment au loc primele runde, atât din Campionatul Național de Viteză în Coastă Istorice, cât și Campionatul Național de Viteză în Coastă 2.

viewscnt
Afla mai multe despre
trafic
poiana brasov
rasnov