ULTIMA ORĂ Uzina Ford din Craiova - caz de coronavirus, la puține săptămâni de la redeschiderea activității

ULTIMA ORĂ Uzina Ford din Craiova - caz de coronavirus, la puține săptămâni de la redeschiderea activității
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 29 mai 2020

Un angajat al uzinei Ford din Craiova a fost confirmat cu coronavirus, în urma testelor de laborator. Compania a confirmat informația și a anunțat că toți angajații care au intrat în contact cu persoana respectivă au fost opriți acasă, în izolare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Certinvest lansează campania promoțională „Investește ce ți se potrivește!” CITEȘTE ȘI Certinvest lansează campania promoțională „Investește ce ți se potrivește!”

La puține săptămâni de la redeschiderea activității, Ford Craiova se confruntă cu primul caz de SARS-CoV-2, o femeie diagnosticată la o clinică privată. Femeia a fost internată și se află sub supravegherea medicilor. Ford transmite că toți angajații care au intrat în contact cu femeia au fost anunțați să rămână în izolare la domiciliu.

„Creierul” operațiunilor care coordonează intervențiile în caz de dezastre, echipat cu aparatură de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații CITEȘTE ȘI „Creierul” operațiunilor care coordonează intervențiile în caz de dezastre, echipat cu aparatură de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații

„Vă confirmăm că unul dintre angajații noștri de la fabrica Ford din Craiova a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre o angajată, care a fost testată pozitiv la o clinică privată din Craiova și care acum se afla sub supraveghere medicala la spital, unde este testată din nou. Am notificat imediat angajatii care au fost in contact apropiat cu angajata noastra si le-am cerut acestora sa ramana in izolare la domiciliu pentru 14 zile. Sănătatea si siguranta angajaților este principala noastră prioritate.

FOTO 5 ținute pentru garderoba de vară a bărbaților CITEȘTE ȘI FOTO 5 ținute pentru garderoba de vară a bărbaților

Am urmat in totalitate protocoalele Ford aflate în vigoare la nivel global și lucrăm în strânsă legătură cu Direcția de Sănătate Publică Dolj (DSP), care va decide dacă este necesară o investigație epidemiologică pentru angajații care au lucrat cu si in apropierea persoanei infectate. Vom monitoriza situația și ne vom conforma instrucțiunilor autorităților locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea COVID-19." a transmis Ana Maria Timiș, manager Comunicare al Ford România.

Potrivit informațiilor neoficiale, femeia se afla în șomaj tehnic, începând din data de 22 mai. Simptomele ei nu sunt foarte severe, însă a fost internată conform protocolului. Doar șase angajați au intrat în contact cu femeia, la uzină, din care patru se află și ei în șomaj tehnic, iar ceilalți doi și-au făcut teste rapide, care au ieșit negative. Toți șase sunt în izolare la domiciliu în acest moment.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford coronavirus
ford craiova coronavirus