Un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina va fi construit la Siret

Un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina va fi construit la Siret
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 sep 2020

Un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina va fi construit la Siret, aferent autostrăzii A7, a declarat, vineri, președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El a spus că, în cadrul documentației tehnice întocmite de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru realizarea drumului de viteză Siret - Suceava - Pașcani, prin caietul de sarcini s-a solicitat viitorului prestator realizarea unui nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina, iar reprezentanți ai CNAIR, ai Direcției Generale a Vămilor (DGV) din cadrul ANAF și ai CJ Suceava vor participa la o videoconferință pe această temă cu reprezentanți ai structurilor omologe din țara vecină, scrie Agerpres.

România va găzdui un Centru de Echipare și Întreținere a elicopterelor civile și militare Black Hawk CITEȘTE ȘI România va găzdui un Centru de Echipare și Întreținere a elicopterelor civile și militare Black Hawk

"Va fi o primă discuție la nivel de experți privind înființarea punctului de trecere a frontierei de la Siret aferent autostrăzii A7. Este important, pentru că acest punct de trecere a frontierei este unul ce va trebui conectat cu infrastructura rutieră a țării vecine și nu trebuie să uităm că este un punct vamal la intrarea în Uniunea Europeană", a spus Flutur.

Șeful administrației județene a precizat că noul punct de trecere a frontierei de pe tronsonul Siret - Suceava al drumului de viteză A7 va trebui inclus în studiul de fezabilitate și va fi proiectat de asocierea care a câștigat licitația organizată de CNAIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
frontiera
gheorghe flutur
ucraina