Bahrainul va autoriza zborurile între Israel și Emirate în spațiul său aerian

Bahrainul va autoriza zborurile între Israel și Emirate în spațiul său aerian
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 sep 2020

Bahrainul a anunțat joi seară că va autoriza Emiratele Arabe Unite (EAU) să survoleze teritoriul său la sosirea sau plecarea spre Israel, la trei zile după primul zbor direct între aceste două țări și a doua zi după o decizie similară a Arabiei Saudite, scrie AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Bahrainul va autoriza toate zborurile cu plecare din sau cu destinația Emiratele Arabe Unite prin spațiul său aerian", a raportat agenția oficială Bahrain News Agency, citând un responsabil din cadrul Ministerului Transporturilor, scrie Agerpres.

Germania promite “tot sprijinul” pentru viitoarea uzină Tesla de lângă Berlin CITEȘTE ȘI Germania promite “tot sprijinul” pentru viitoarea uzină Tesla de lângă Berlin

Anunțul intervine după acordul de normalizare a relațiilor dintre EAU și Israel făcut cunoscut luna trecută de președintele american, Donald Trump, însoțit de promisiunea unor schimburi comerciale.

În această săptămână, un "prim zbor comercial direct" între cele două țări și cu plecare din Tel Aviv a aterizat la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, după ce a survolat spațiul aerian al Arabiei Saudite, țară de la Golful Persic care nu întreține relații oficiale cu Israelul.

viewscnt
Afla mai multe despre
bahrain
israel