VIDEO 3000 de mașini BMW noi-nouțe, abandonate fără stăpân într-o parcare

VIDEO 3000 de mașini BMW noi-nouțe, abandonate fără stăpân într-o parcare
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 16 sep 2021

Un parc de automobile BMW cu o valoare de cel puțin 100 de milioane de euro a fost abandonat și este plin de rugină, din cauza unei situații greu de înțeles. Mașinile se află în Canada, într-un port din apropiere de Vancouver.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Nu mai puțin de 3.000 de automobile BMW și MINI stau abandonate într-un mare parc din Vancouver, după ce vânzarea lor către clienți a fost oprită de o zăpadă. Chiar dacă pare de domeniul ficțiunii, situația este reală și are la origine un transport de mașini noi ale mărcilor BMW și MINI către dealerii din Canada, din 2015. După debarcarea de pe vapor, mașinile au fost surprinse de o zăpadă cu caracteristici considerate dăunătoare pentru mașini: o concentrație ridicată de sare și un nivel de umiditate peste limite a fost măsurat la mașini, care au suferit astfel defecțiuni iremediabile.

Lista cu mașinile din parcarea din Canada, din care niciuna nu va mai ieși vreodată pe șosele, conține modele care umplu de emoție orice pasionat de automobile: BMW M4, M8 sau modelul hibrid de top i8. Un filmuleț postat pe internet pot fi văzute și alte modele rare, care costă, unul singur, o adevărată avere.

Tesla Model 3 rămâne cel mai vândut automobil electric din Europa, dar VW este noul lider al pieței de electrice CITEȘTE ȘI Tesla Model 3 rămâne cel mai vândut automobil electric din Europa, dar VW este noul lider al pieței de electrice

Autoritățile din Canada au interzis companiei să comercializeze aceste vehicule, ele făcând obiectul unui recall, care s-a soldat, de fapt, cu înlocuirea mașinilor comandate de clienți. Reparațiile sistemelor care au fost expuse la umiditate și, respectiv, salinitate, ar fi costat mult prea mult, pentru a se justifica transportul lor în locul de reparație.

Defecțiunile invocate la acea perioadă de autortiăți au fost cele privind sistemele electrice, în special, dar și alte echipamente care ar fi pus în pericol siguranța pasagerilor.

Cei care își așteptau mașinile în acel an au primit noi vehicule, cu întârzieri de mai multe săptămâni.

VIDEO 3000 de mașini BMW noi-nouțe, abandonate fără stăpân într-o parcare

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw abandonate
3000 bmw
recall 3000 bmw