VIDEO ANUNȚ - Circulație deschisă pe un nou drum expres

VIDEO ANUNȚ - Circulație deschisă pe un nou drum expres
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2024

Circulația pe drumul expres 16 Oradea va fi deschisă luna aceasta, pe cei 18,96 de kilometri lucrările ajungând la 96%, anunță autoritățile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Recent a fost lansat în licitație și contractul pentru execuția Drumului Expres Arad – Oradea (120,47 km). Contractele pentru constucția celor 3 loturi ale acestui drum de mare viteză au o valoare totală estimată de 8,5 miliarde de lei (fără TVA):
-Lotul 1 (33,7 km), la care se adaugă drumul de legatură dintre DN 79 și Salonta (5,3 km).

-Lotul 2 (39,7 km), la care se adaugă drumul de legatură până la granița cu Ungaria (10 km)
-Lotul 3 (47,07 km), la care se adaugă drumul de legatură cu zona industrială Arad Vest (2,9 km)

Construcția este finanțată prin Programul Transport 2021-2027, iar fiecare contract trebuie finalizat în maximum 24 de luni. Contractul prevede și construcția a 12 noduri rutiere, 4 Centre de Întreținere și Coordonare și 86 de poduri și pasaje.

FOTO Inspecție neanunțată a unui oficial guvernamental la Autostrada Ford. Antreprenorului turc i se cer mai mulți muncitori CITEȘTE ȘI FOTO Inspecție neanunțată a unui oficial guvernamental la Autostrada Ford. Antreprenorului turc i se cer mai mulți muncitori

Drumul Expres Arad – Oradea face parte din coridorul rutier care va asigura conexiunea între Marea Baltică-Marea Neagră și Marea Egee, proiect al Uniunii Europene, stabilit prin Inițiativa celor Trei Mări.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada unirii
cnair