VIDEO Bulevardul corporatiștilor va fi reconfigurat cu noi linii de tramvai, lărgirea drumului și noi parcări

VIDEO Bulevardul corporatiștilor va fi reconfigurat cu noi linii de tramvai, lărgirea drumului și noi parcări
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2023

Bulevardul Dimitrie Pompeiu din capitală, zonă în care își au sediul numeroase companii, va fi reconfigurat cu noi linii de tramvai, lărgirea drumului și noi parcări, anunță viceprimarul general al muncipiului București, Stelian Bujduveanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Când spui B-dul Dimitrie Pompeiu, spui business. Aici este concentrat principalul pol economic al Capitalei, unde zeci de firme cu cifre de afaceri impresionante își desfășoară activitatea.

FOTO A început licitația pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară CITEȘTE ȘI FOTO A început licitația pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară

 Mediul de afaceri și-a făcut treaba: a dezvoltat zona. Este rândul Primăriei Capitalei să contribuie, și o facem prin îmbunătățirea accesibilității în zonă", afirmă acesta.

Proiectul de investiții prevede reconfigurarea infrastructurii de transport în zona Dimitrie Pompeiu - Fabrica de Glucoză - Șoseaua Pipera și înseamnă:

- Construirea unei noi linii de tramvai pe întreaga lungime a B-dului Dimitrie Pompeiu pentru a conecta liniile de tramvai 16 și 36 cu linia 5. Noua cale de rulare se va construi între Platforma Industrială Pipera și B-dul Barbu Văcărescu.

FOTO A fost relansat contractul pentru construcția Variantei Ocolitoare Timișoara Sud CITEȘTE ȘI FOTO A fost relansat contractul pentru construcția Variantei Ocolitoare Timișoara Sud

- Lărgirea la două benzi a B-dului Dimitrie Pompeiu. B-dul va fi practic reconfigurat și va avea două benzi pe sens pe întreaga lungime (1.7 km).

- Realizarea unei noi parcări de tip Park&Ride în zona B-dului Dimitrie Pompeiu. Amplasamentul propus pentru construirea parcării este zona adiacentă B-dului Dimitrie Pompeiu.

- Construirea unui nou drum care va conecta Șoseaua Pipera, B-dul Dimitrie Pompeiu și Șoseaua Fabrica de Glucoză.

viewscnt
Afla mai multe despre
pipera
bulevard