VIDEO Centura de sud a Craiovei a fost deschisă traficului rutier

VIDEO Centura de sud a Craiovei a fost deschisă traficului rutier
scris 6 dec 2016

Centura de sud a municipiului Craiova, inaugurată luni de ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a fost deschisă traficului rutier marți dimineață, după ce recepția lucrărilor a fost finalizată.

"Începând din această dimineață, de la ora 5.00, a fost deschisă circulația pe centura de sud a Craiovei. Recepția pe teren a început luni dimineață, la ora 11.00, și a fost finalizată în jurul orei 20.00. La ora 13.00, va fi făcută și verificarea documentelor. Lucrarea are garanție doi ani", a precizat Alin Golumbeanu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, conform News.ro.

Ministrul Sorin Bușe și directorul general al CNAIR, Cătalin Homor, au inaugurat, luni după-amiază, centura de sud a Craiovei, arteră ce facilitează traficul dinspre Pitești spre Craiova și Timișoara.

Reprezentanții de la Drumuri Naționale Dolj precizau luni că centura de sud a Craiovei nu a fost deschisă circulației, întrucât recepția lucrărilor nu era finalizată.

Șoseaua are o lungime de 6,291 de kilometri, a fost construită în patru ani și a costat aproape 36 de milioane de lei. Pe parcursul construcției, lucrările au fost amânate de mai multe ori, termenul inițial de finalizare fiind octombrie 2015.

Wizz Air a transportat în România 4 milioane de pasageri în primele 9 luni, consolidându-și statutul de lider al pieței CITEȘTE ȘI Wizz Air a transportat în România 4 milioane de pasageri în primele 9 luni, consolidându-și statutul de lider al pieței

Centura de sud a Craiovei se desprinde din DN 6 și trece prin partea de sud-vest a orașului până la DN 65 și DC 87.

Lucrările de construcție a centurii de sud a Craiovei au fost realizate de Asocierea SECOL- Societa Edile Construzioni e Lavori S.A. & SECOL România SRL & SECOL S.p.A.

viewscnt
Afla mai multe despre
centura de sud a craiovei