VIDEO Două avioane s-au ciocnit în timpul unui spectacol aerian la Dallas

VIDEO Două avioane s-au ciocnit în timpul unui spectacol aerian la Dallas
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2022

Două avioane militare s-au ciocnit și s-au prăbușit în timpul unui spectacol aerian din Dallas, scrie AP, care menționează că nu se știe clar câți oameni erau la bord.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Echipajele de urgență s-au deplasat la locul accidentului de pe Aeroportul Executive din Dallas, la aproximativ 16 kilometri de centrul orașului. Imaginile de la fața locului au arătat epavele avioanelor într-o zonă din interiorul aeroportului.

Regele Charles le oferă angajaților săi bonusuri de până la 600 de lire sterline, din venitul său privat CITEȘTE ȘI Regele Charles le oferă angajaților săi bonusuri de până la 600 de lire sterline, din venitul său privat

Pompierii din Dallas au anunțat că nu au fost răniți printre spectatori, scrie News.ro.

Oficialii nu au spus câți oameni se aflau la bordul avioanelor, dar Hank Coates, președintele companiei care a organizat show-ul aerian, a afirmat că unul dintre avioane, un bombardier B-17 Flying Fortress, are de obicei un echipaj de patru până la cinci persoane. Celălalt, un avion de luptă P-63 Kingcobra, are un singur pilot.

Niciun client plătitor nu se afla la bordul aeronavei, a spus Coates, de la Commemorative Air Force, care deținea și avioanele. Avioanele lor sunt pilotate de voluntari foarte bine instruiți, adesea piloți retrași din activitate, a spus el.

viewscnt
Afla mai multe despre
avioane
dallas