VIDEO & FOTO Cum arată noul sediu al Renault Group din București

VIDEO & FOTO Cum arată noul sediu al Renault Group din București
scris 28 iun 2019

“Renault Bucharest Connected” este noul sediu al Grupului Renault în România, un sediu în care se mută toate unitățile companiei din București, în total 3.200 de angajați. Imobilul este proprietatea Gloalworth și a fost construit special pentru Renault, care va fi chiriaș.

INTERVIU CEO Best Tools: Nu forțăm lucrurile de dragul de a vinde CITEȘTE ȘI INTERVIU CEO Best Tools: Nu forțăm lucrurile de dragul de a vinde

Renault și-a reunit în sfârșit toate operațiunile din București, design, inginerie, servicii de business, comerț și alte funcții suport, într-un singur loc, într-un nou sediu, care a fost inaugurat în prezența unor nume importante ale companiei, în frunte cu CEO-ul Thierry Bollore, cel care i-a luat locul lui Carlos Ghosn, și vicepreședintele pentru design Laurens van den Acker. Premierul Viorica Dăncilă a fost de asemenea prezentă la eveniment, pentru a tăia panglica.

VIDEO & FOTO Cum arată noul sediu al Renault Group din București

Noul sediu Renault Bucharest Connected a fost construit pe strada Preciziei nr. 3G, aproape de mijloace de transport, dar și de celălalte entități ale Grupului Renault România : Centrul Tehnic Titu, din județul Dâmbovița, și uzinele de la Mioveni, din județul Argeș, ceea ce va facilita deplasările angajaților între cele trei obiective. Clădirea Renault Bucharest Connected, cu o înălțime P+7,  a fost construită pe o suprafață de 47.000 m² (40.000 m² prima clădire și 7.000 m², a doua clădire) și este încadrată în Clasa A, respectând normele de calitate de top pentru acest tip de construcție.

VIDEO & FOTO Ford Puma, primele imagini direct de la uzina din Craiova. Caracteristicile noii mașini, prețuri estimate și detalii complete CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Ford Puma, primele imagini direct de la uzina din Craiova. Caracteristicile noii mașini, prețuri estimate și detalii complete

Renault Bucharest Connected are showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne și externe, restaurant, cabinet medical, infrastructură informatică. 

“Relocarea sediului Groupe Renault România este cea mai mare tranzacție de leasing de pe piața de clădiri de birouri din România și prima investiție pe care Globalworth o face în vestul Bucureștiului. Sunt încântat că am reușit să realizăm această tranzacție. Din mai multe motive. În primul rând, consolidează poziția noastră de lider pe piața clădirilor de birouri din România. Apoi, Groupe Renault va deveni cel mai mare chiriaș al nostru și este o onoare pentru noi să putem găzdui cea mai mare și influentă corporație din România. Nu în ultimul rând, este o confirmare a strategiei noastre de a investi în clădiri premium, cu standarde superioare de calitate, eficiente energetic și cu o amprentă cât mai redusă asupra mediului” – a adaugat  Dimitris Raptis, deputy CEO Globalworth, la momentul începerii lucrărilor.

Renault Bucharest Connected a fost dezvoltat de către Elgan Offices SRL, o companie deținută în mod egal de Globalworth și Elgan Group.

FOTO SPION Renault Captur: noua generație a SUV-ului a fost fotografiată fără camuflaj CITEȘTE ȘI FOTO SPION Renault Captur: noua generație a SUV-ului a fost fotografiată fără camuflaj

Potrivit declarațiilor oficiale ale Renault, centrul de design din România, care acum se mută în Renault Bucharest Connected, va continua să creeze modele pentru piața globală. Noul spațiu destinat designului va beneficia de spații mai largi și noi dotări. Centrul de design din București are circa 30 de angajați, designeri, modelatori, de diferite naționalități, inclusiv francezi, ucrainieni, moldoveni.

VIDEO & FOTO Cum arată noul sediu al Renault Group din București

VIDEO & FOTO Cum arată noul sediu al Renault Group din București

viewscnt
Afla mai multe despre
sediu renault
renault bucharest connected
inaugurare sediu renault
sediu dacia bucurești