VIDEO O companie aeriană va introduce cușete cu paturi la clasa economy

VIDEO O companie aeriană va introduce cușete cu paturi la clasa economy
scris 26 feb 2020

Compania aeriană Air New Zealand a anunțat miercuri că analizează posibilitatea de a introduce cușete cu paturi pentru pasagerii de la clasa economy, o inițiativă destinată să îmbunătățească confortul pasagerilor pentru zborurile pe distanțe lungi, transmite AFP.

Conceptul 'Economy Skynest' dezvăluit miercuri de Air New Zealand este format din șase paturi similare cu cele din cușetele de tren sau hotelurile de tip capsulă. Paturile au o dimensiune de doi metri pe 58 de centimetri, și sunt echipate cu pernă, pătură și perdele pentru a păstra inimitatea pasagerilor. Călătorii vor putea rezerva în avans anumite intervale orare pentru a se putea odihni în aceste cușete pe durata unui zbor pe distanțe lungi, scrie Agerpres.

Dacia electrică „Urban City” ar putea fi fabricată în Maroc, nu în România CITEȘTE ȘI Dacia electrică „Urban City” ar putea fi fabricată în Maroc, nu în România

Una din principalele surse de disconfort la clasa economy "este faptul că nu poți să te întinzi", explică Mike Tod, director de marketing la Air New Zealand, care susține că proiectul 'Economy Skynest' este o soluție.

Air New Zealand a precizat că va lua o decizie finală cu privire la introducerea conceptului 'Economy Skynest' abia anul viitor, după ce va evalua performanțele proiectului pe zborurile pe ruta Auckland-New York. Durata unei călătorii pe această rută este de aproximativ 17 ore și 40 de minute.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
cuseste
paturi
air new zealand