VIDEO Rolls-Royce a lansat noul automobil Ghost, de 311.000 de dolari, iar directorul general a afirmat că cererea pentru vehiculele de lux revine la normal

VIDEO Rolls-Royce a lansat noul automobil Ghost, de 311.000 de dolari, iar directorul general a afirmat că cererea pentru vehiculele de lux revine la normal
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 sep 2020

Rolls-Royce a lansat miercuri noul automobil Ghost, la un preț de 311.000 de dolari, mai mare decât prețul unei locuințe medii din Marea Britanie, iar directorul general al producătorului auto britanic , Torsten Muller-Otvos, a declarat că cererea pentru vehiculele de lux revine la normal, relatează CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vorbind la lansarea noului model Ghost, Muller-Otvos a declarat pentru BBC că cererea este ”mai mult sau mai puțin la nivelul normal” în Asia, Europa și Orientul Mijlociu, scrie News.ro.

FOTO Premieră mondială: Skoda Enyaq, primul SUV electric al mărcii, prezentat oficial CITEȘTE ȘI FOTO Premieră mondială: Skoda Enyaq, primul SUV electric al mărcii, prezentat oficial

Rolls-Royce Ghost va fi comercializat în Marea Britanie la prețul de 250.000 de lire sterline (332.617 dolari), care este mai ridicat decât prețul unei locuințe medii, care este de 231.855 de lire. În Statele Unite, automobilul va costa probabil 311.000 de dolari.

Vânzările de automobile ale Rolls-Royce au scăzut cu 30% în prima jumătate a anului, dar Muller-Otvos a spus că situația se îmbunătățește pentru companie.

Rolls-Royce, care concurează cu Bentley și Aston Martin, a anunțat că noul Ghost a fost reproiectat în totalitate.

”Noul Rolls-Royce Ghost este cel mai avansat Rolls-Royce de până acum din punctul de vedere ale tehnologiei. Combină pilonii brandului nostru într-un produs frumos, minimalist și totuși complex, care este în perfectă armonie cu nevoile clienților noștri și în perfectă corelare cu vremurile”, a declarat Muller-Otvos într-un comunicat.

Într-un video promoțional, Muller-Otvos afirmă că mașina, care este echipată cu un motor de 6,75 litri twin-turbo V12, este proiectat să ”șoptească”, nu să ”țipe”.

viewscnt
Afla mai multe despre
rolls-royce
ghost