Continental extinde restructurările care ar putea afecta 30.000 de posturi din întreaga lume

Continental extinde restructurările care ar putea afecta 30.000 de posturi din întreaga lume
scris 2 sep 2020

Producătorul german de anvelope și componente auto Continental AG a anunțat marți că intenționează să își reducă costurile cu peste un miliard de euro pe an până în 2023 și să extindă un program de restructurări care ar putea afecta până la 30.000 de posturi din întreaga lume, transmite Bloomberg.

Aproximativ 90% dintre măsurile de restructurare vor fi implementate până în 2025, a precizat Continental, adăugând că operațiunile din Germania vor fi serios vizate, în condițiile în care aproximativ 13.000 de posturi vor fi mutate în alte zone sau eliminate, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Șeful eMAG iese din acționariatul Berăria H, un business de aproape 40 milioane de lei în 2019. Stanciu: Am ajutat la construcția unui brand solid, mă concentrez pe dezvoltarea eMAG CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Șeful eMAG iese din acționariatul Berăria H, un business de aproape 40 milioane de lei în 2019. Stanciu: Am ajutat la construcția unui brand solid, mă concentrez pe dezvoltarea eMAG

Industria auto se confruntă cu cea mai mare criză din ultimii 70 de ani iar furnizorii de componente sunt "deosebit de afectați", a declarat directorul general de la Continental, Elmar Degenhart. Potrivit acestuia, grupul a decis să se concentreze pe "competitivitate maximă la toate locațiilor și un accent pe zonele de creștere".

Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deține șapte unități de producție și patru centre de inginerie în Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov și Iași. Continental avea la finalul anului 2018, peste 20.000 de angajați în România

viewscnt
Afla mai multe despre
continental
restructurari