VIDEO - STB scoate pe traseu un tramvai vechi de peste 30 ani, acum refăcut

VIDEO - STB scoate pe traseu un tramvai vechi de peste 30 ani, acum refăcut
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2024

Un alt tramvai din generația veche a fost refăcut integral de STB, fiind lansat pe linia 41.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Este vorba despre un model de generație veche (peste 30 ani), acum complet recondiționat la Uzina de Reparații Ateliere Centrale (URAC) a STB SA.

VIDEO Imagini aeriene - Umbrărescu pregătește un nou lot din Autostrada Moldovei CITEȘTE ȘI VIDEO Imagini aeriene - Umbrărescu pregătește un nou lot din Autostrada Moldovei

”După 30 de ani, URAC redevine o componentă esențială în transportul public din București. Folosim modele vechi de tramvaie, din anii ‘80-’90, le recondiționăm, le echipăm la standardele tehnologice actuale și le reintroducem în traseu. Avem practic tramvaie noi, refăcute integral la noi, la STB”, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB SA.

Urmează alte 6 (șase) vagoane, aflate în prezent în diverse stadii de lucru, care vor fi distribuite pe alte linii din Capitală.

ULTIMA ORĂ FOTO După OMV Petrom, ANPC a declanșat un val de controale și în benzinăriile Lukoil CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO După OMV Petrom, ANPC a declanșat un val de controale și în benzinăriile Lukoil

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Societății de Transport București (STB) a decis recent cumpărarea a 40 de tramvaie noi de la Electroputere VFU Pașcani.

Tramvaiele vor fi modele cu podea complet coborâtă, similare cu cele Imperio deținute deja de companie, potrivit unui document publicat pe site-ul STB.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
tramvaie