VIDEO ULTIMA ORĂ Un avion al Japan Airlines, cu aproape 400 pasageri, a luat foc

VIDEO ULTIMA ORĂ Un avion al Japan Airlines, cu aproape 400 pasageri, a luat foc
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 ian 2024

Un avion de pasageri a luat foc pe pista aeroportului Haneda din Tokyo, relatează BFM TV și BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania aeriană Japan Airlines a anunțat că toți cei 379 de pasageri și echipajul au fost evacuați, scrie Reuters.

UPDATE Aeronava s-a ciocnit cu un avion al Gărzii de Coastă, iar cinci membri ai echipajului acestuia din urmă au murit, indică ultimele date.

Imagini în direct difuzate de postul public de televiziune NHK au arătat cum aeronava a izbucnit în flăcări în timp ce derapa pe pistă, iar echipele de pompieri au încercat rapid să stingă focul, arată news.ro.

FOTO Dacia din 1987, într-un top inedit al celor mai interesante mașini din Europa de Est CITEȘTE ȘI FOTO Dacia din 1987, într-un top inedit al celor mai interesante mașini din Europa de Est

Paza de Coastă a declarat că investighează posibilitatea ca unul dintre avioanele sale să se fi ciocnit cu avionul de pasageri.

Avionul de pasageri care a luat foc este un Airbus A350, care plecase de pa aeroportul Chitose cu destinația Haneda. Acesta s-ar fi ciocnit la aterizare cu un avion al Gărzii de Coastă japoneze aflat în apropierea pistei.

VIDEO&FOTO Francezii au comparat ultimele generații Duster. Concluzia: Comandați Dacia Duster 2 cât mai puteți! CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Francezii au comparat ultimele generații Duster. Concluzia: Comandați Dacia Duster 2 cât mai puteți!

Potrivit Agenției Meteorologice Japoneze, în momentul aterizării era vânt, dar nu au fost emise avize pentru ploi puternice sau tunete în zona din jurul aeroportului.

Ca răspuns la acest incident, guvernul a înființat un birou de legătură la Centrul de gestionare a crizelor din cadrul Biroului prim-ministrului pentru a colecta informații.

VIDEO&FOTO OFICIAL O nouă porțiune de autostradă, deschisă. Avertisment către un constructor CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO OFICIAL O nouă porțiune de autostradă, deschisă. Avertisment către un constructor

Potrivit Japan Airlines, există informații că la bordul aeronavei se aflau aproximativ 400 de pasageri și membri ai echipajului și că toți au fost evacuați, dar în prezent se confirmă detaliile.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI ȘI AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
foc