Volvo renunță la divizia de vehicule speciale destinate guvernelor și industriei de apărare

Volvo renunță la divizia de vehicule speciale destinate guvernelor și industriei de apărare
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 4 nov 2016

Volvo a anunțat, vineri, că va renunța la divizia de vehicule destinate guvernelor și industriei de apărare, în cadrul strategiei pentru simplificarea operațiunilor grupului suedez.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Credem că un nou proprietar ar putea fi mai bine poziționat pentru a duce afacerea la următorul nivel”, a spus, într-un comunicat, Jan Gurander, vicepreședintele și directorul financiar al Volvo AB, citat de MarketWatch.

Divizia de vânzări guvernamentale Oceania produce vehicule speciale, destinate guvernelor, industriei de apărare, forțelor de menținere a păcii și organizațiilor umanitare.

FOTO Volvo și Uber au încheiat un acord de 300 milioane dolari pentru dezvoltarea de SUV-uri autonome CITEȘTE ȘI FOTO Volvo și Uber au încheiat un acord de 300 milioane dolari pentru dezvoltarea de SUV-uri autonome

Divizia generează aproximativ 1,5%, sau 4,7 miliarde coroane suedeze (471 milioane euro), din vânzările grupului și are circa 1.300 de angajați, majoritatea în Franța.

Volvo este unul dintre cei mai mari producători de camioane, autobuze și motoare industriale din lume, având peste 100.000 de angajați în 18 țări și o prezență la nivel mondial pe mai mult de 190 de piețe.

În 2015, vânzările grupului au atins 313 miliarde coroane suedeze (31,4 miliarde euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
volvo
divizia vanzari guvernamentale
oceania
vanzare