Wizz Air lansează un nou zbor din octombrie, pe ruta București – Eilat, stațiune la malul Mării Roșii

Wizz Air lansează un nou zbor din octombrie, pe ruta București – Eilat, stațiune la malul Mării Roșii
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2017

Compania aeriană maghiară Wizz Air a anunțat miercuri că, începând din 29 octombrie, va opera două zboruri săptămânale spre Israel pe ruta București – Eilat Ovda, cu prețuri începând de la 99 de lei doar dus, toate taxele obligatorii incluse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Eilat este un port în Israel, pe malul Mării Roșii, renumit ca stațiune balneoclimaterică, la 343 de kilometri de Tel Aviv și la 318 kilometri de Ierusalim.

Compania a precizat că vor fi două zboruri săptămânale, miercurea și vinerea, scrie News.ro.

”Noua destinație, ideală pentru o vacanță la mare, va fi accesibilă prin intermediul zborurilor Wizz începând cu 29 octombrie 2017 și va fi operată pe perioada sezonului de iarnă”, se arată în comunicat.

Eilat este un oraș cu aproape 50.000 de locuitori, situat pe coasta de sud a Israelului, fiind considerat o destinație călduroasă în mijlocul iernii. Orașul, port la Marea Roșie, are temperaturi medii între 21 grade C și 25 grade C pe parcursul verii.

EXCLUSIV Cele trei potențiale proiecte de SUV-uri Dacia: mini SUV, un Sandero Stepway evoluat și un SUV compact, “Grand Duster” CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cele trei potențiale proiecte de SUV-uri Dacia: mini SUV, un Sandero Stepway evoluat și un SUV compact, “Grand Duster”

Compania a anunțat recent două noi rute pentru primăvara lui 2018, din București spre Göteborg și Nisa Coasta de Azur.

Liderul pieței din România este Wizz Air, cu 5,5 milioane de pasageri transportați în 2016, urmat de Blue Air, cu 4 milioane de pasageri, și de Tarom cu 2,41 milioane pasageri. Ryanair a transportat 680.000 de pasageri în primele șase luni ale anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air