Taxify, concurentul Uber în București, atacă piața reducând tariful

Taxify, concurentul Uber în București, atacă piața reducând tariful
scris 8 aug 2017

Startup-ul estonian Taxify, o aplicație lansată în vara anului trecut în România, deocamdată doar în București, unde concurează cu startup-ul american Uber, atacă piața locală reducând prețul pe kilometru al unei călătorii, și așa mic.

Firma reduce tariful de călătorie cu 15%,  la 1,1 lei/kilometru, începând din această seară.

La nivelul taximetriei, majoritatea firmelor practică un tarif de 1,39 lei/kilometru.

Recent, Taxify a încheiat o înțelegere cu Didi Chuxing, corespondentul Uber din China, pentru extinderea serviciilor de ridesharing în Europa și Africa, inclusiv în România.

În premieră, Fiscul și Poliția Rutieră au oprit la control maxi-taxi-urile din București și Ilfov. Șoferii au dat explicații în scris VIDEO în ce condiții călătoresc pasagerii CITEȘTE ȘI În premieră, Fiscul și Poliția Rutieră au oprit la control maxi-taxi-urile din București și Ilfov. Șoferii au dat explicații în scris VIDEO în ce condiții călătoresc pasagerii

Taxify, companie fondată în 2013, furnizează, prin intermediul unei aplicații pentru mobil, servicii de ridesharing în 18 țări din Europa și Africa, printre care România, Ungaria, Țările Baltice și Nigeria.  

Aplicația Taxify a fost lansată în vara anului trecut în România, deocamdată doar în București, unde concurează cu startup-ul american Uber.

Aplicația a fost lansată în Estonia, în urmă cu 4 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
didi chuxing
taxify
parteneriat
investitie
uber
ridesharing