Wizz Air suspendă curse aeriene din România către mai multe destinații din Europa

Wizz Air suspendă curse aeriene din România către mai multe destinații din Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2023

Wizz Air renunță la zborurile către mai multe destinații din Europa, începând cu sfârșitul lunii octombrie 2023.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Cursele aeriene operate de compania maghiară către trei rute operate de pe Aeroportul Cluj către Bari, Catania și Liverpool devin sezoniere, urmând să fie reluate în 2024.

România a ieșit din topul țărilor cu cei mai ieftini carburanți. Statele cu cel mai accesibil preț la benzină și motorină CITEȘTE ȘI România a ieșit din topul țărilor cu cei mai ieftini carburanți. Statele cu cel mai accesibil preț la benzină și motorină

Wizz Air va suspenda mai multe rute de pe aeroporturile din București și Cluj-Napoca. De la sfârșitul lunii octombrie, Wizz Air nu va mai efectua, temporar, zboruri spre mai multe destinații din Europa și Arabia Saudită, urmând ca acestea să fie reluate din 2024, potrivit BoardingPass.

Rutele suspendate în sezonul de iarnă 2023/2024 sunt: Cluj Napoca – Bari, Cluj Napoca – Catania și Cluj Napoca – Liverpool.

Operatorul low-cost va renunța temporar și la cursele din Otopeni spre Riyadh (Arabia Saudită).

Și în septembrie 2023, Wizz Air a renunțat la cursele aeriene către Nisa, Liverpool, Italia, dar și Antalya, Bari și Abu Dhabi, transmite observatornews.ro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
curse suspendate