Wizz Air taie noi curse din România

Wizz Air taie noi curse din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 feb 2023

Wizz Air va suspenda, din a doua jumătate a lunii martie, cinci rute spre și dinspre aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Ruta București – Ancona, inaugurată de compania low-cost în 3 ianuarie 2023, va fi suspendată în perioada 22 martie – 30 octombrie 2023, conform Boarding Pass.

ULTIMA ORĂ FOTO Un autocar românesc s-a răsturnat în Slovenia, trei pasageri au murit CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO Un autocar românesc s-a răsturnat în Slovenia, trei pasageri au murit

A doua rută spre și dinspre București pe care compania maghiară o suspendă este cea spre și dinspre aeroportul din Rimini (Italia).

Pe perioada verii va fi suspendată și ruta Sibiu – Madrid, operată în prezent de compania low-cost cu o frecvență de două zboruri pe săptămână.

Wizz Air renunță pe perioada sezonului de vară al anului 2023 și la zborurile regulate dintre aeroportul din Iași și aeroportul din Bari (Italia). Ultimul zbor regulat de pe această rută va fi operat de compania low-cost maghiară în după-amiaza zilei de 21 martie 2023.

VIDEO Ford se întoarce în Formula 1, după mai mult de 20 de ani CITEȘTE ȘI VIDEO Ford se întoarce în Formula 1, după mai mult de 20 de ani

Și ruta Cluj Napoca – Perugia, inaugurată în 18 decembrie 2022, va fi suspendată de la jumătatea lunii mai 2023. Compania low-cost nu va opera zboruri pe această rută după data de 15 mai, însă plănuiește să o opereze din nou din 1 noiembrie 2023.

În ultima perioadă, compania low-cost a decis să renunțe la mai multe rute spre și dinspre mai multe aeroporturi din România. La finalul lunii ianuarie 2023, aceasta a decis să închidă baza operațională de la aeroportul „George Enescu” din Bacău și a anulat zborurile de pe cinci rute, detalii aici. De asemenea, Wizz Air a renunțat la zborurile sale operate între aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București și aeroportul din Viena.

În plus, alte patru rute spre și dinspre aeroporturile din București, Cluj Napoca și Sibiu au fost sau urmează să fie anulate.

VIDEO Surpare majoră pe DN1 pe Valea Prahovei: O bandă a drumului a fost închisă CITEȘTE ȘI VIDEO Surpare majoră pe DN1 pe Valea Prahovei: O bandă a drumului a fost închisă

În anul 2022, compania low-cost a transportat pe rutele sale spre și dinspre România aproximativ 8,5 milioane de pasageri.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
curse