FOTO Un autotren încărcat cu mandarine s-a răsturnat pe centura Sucevei

scris 1 feb 2023

Un autotren încărcat cu mandarine s-a răsturnat pe șoseaua de centură a municipiului Suceava, miercuri, iar șoferul a fost rănit și a fost transportat la spital, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava.

Potrivit sursei citate, autovehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile pe centura ocolitoare a municipiului Suceava, în zona dintre "Zidul Morții" și ieșirea spre municipiul Rădăuți, scrie Agerpres.

TABEL OMV Petrom a ieftinit, surprinzător, motorina, cu numai 4 zile înaintea interzicerii importului de produse petroliere din Rusia CITEȘTE ȘI TABEL OMV Petrom a ieftinit, surprinzător, motorina, cu numai 4 zile înaintea interzicerii importului de produse petroliere din Rusia

La fața locului intervin pompierii militari de la Detașamentul Suceava cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

Imagini în galeria foto

Șoferul autotrenului, conștient, a fost monitorizat de personalul medical de pe ambulanță la locul accidentului, după care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

La locul accidentului, pompierii militari au asigurat măsurile PSI, din cauza scurgerilor de combustibil. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mandarine
accident