Bayer numește un nou manager la conducerea diviziei Pharmaceuticals pentru România și Republica Moldova

Bayer numește un nou manager la conducerea diviziei Pharmaceuticals pentru România și Republica Moldova

Cătălin Radu

scris 14 iun 2018

Operațiunile diviziei Bayer Pharmaceuticals din România și Republica Moldova vor fi coordonate de Cătălin Radu, care preia atribuțiile de la Gerhard Waltl, numit în funcție în iulie anul trecut.

Cătălin Radu s-a alăturat companiei Bayer în 2007, ca Director al diviziei Pharmaceuticals în România. Doi ani mai târziu a fost numit Regional Brand Manager la sediul din Berlin al companiei, iar între 2012 și 2014 a ocupat funcția de Business Operations Manager pentru zona Turcia-Maghreb in cadrul regiunii EMA. Perioada 2015 – 2018 a petrecut-o în Kazahstan, inițial ca lider al diviziei Pharmaceuticals pentru Asia Centrală, apoi ca Director General al Bayer Kazahstan.

 

După negocieri de 10 ani și după ce a renunțat la Timișoara, Oradea și Craiova, Ryanair pregătește lansarea primei sale rute din Cluj, inclusiv cu bilete promoționale la 25 euro CITEȘTE ȘI După negocieri de 10 ani și după ce a renunțat la Timișoara, Oradea și Craiova, Ryanair pregătește lansarea primei sale rute din Cluj, inclusiv cu bilete promoționale la 25 euro

În finalul anului fiscal 2017, Grupul avea 99.820 de angajați și vânzări de 35 de miliarde de euro. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bayer
catalin radu