Booster Capital atrage 30 milioane euro de la Fondul European de Investiții

Booster Capital atrage 30 milioane euro de la Fondul European de Investiții
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 ian 2023

Booster Capital, fond de investiții lansat în toamnă de Șerban Roman, fost președinte al Consiliului de Supervizare al Noriel și Country Director Enterprise Investors România, Niculae Dincă, angel investor și fost CFO la Bitdefender, și Thomas, Tuske, fost vicepreședinte Enterprise Investors Ungaria, a primit de la Fondul European de Investiții al Uniunii Europene o infuzie de 30 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția este prezentată ca un pas în procesul de strângere de fonduri.

FOTO SURPRIZĂ Co-fondator Skype, prima investiție în România, într-un domeniu cu o rată ridicată de suicid CITEȘTE ȘI FOTO SURPRIZĂ Co-fondator Skype, prima investiție în România, într-un domeniu cu o rată ridicată de suicid

Fondul European de Investitii (FEI) face parte din grupul Băncii Europene de Investiții (BEI). Misiunea sa principală este să susțină microîntreprinderile și întreprinderile mici și mijlocii din Europa, ajutându-le să obtină acces la finanțare.

FEI proiectează și dezvoltă capital de risc și de creștere, garanții și instrumente de microfinanțare care se concentrează pe acest segment de piață. 

viewscnt
Afla mai multe despre
booster capital
fei