Cea mai mare seră din România va fi inaugurată săptămâna viitoare lângă Timișoara

Cea mai mare seră din România va fi inaugurată săptămâna viitoare lângă Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 oct 2017

Cea mai mare seră din România va fi inaugurată joi, 19 octombrie, în localitatea Biled de lângă Timișoara, fiind vorba de o investiție 100% românească, iar tehnologia este olandeză.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

La eveniment și-a anunțat prezența și ministrul Agriculturii, Petre Daea, spun organizatorii evenimentului, care nu precizează la ce sumă se ridică investiția, scrie News.ro.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

”Sera din Biled este realizată cu o investiție 100% românească și este cel mai mare proiect din ultimii 12 ani în sectorul horticol de la noi. În sera aflată la 20 de kilometri de Timișoara vor fi produse roșii”, spun organizatorii.

Sera de la Biled se întinde pe o suprafață de 17.000 metri pătrați fiind astfel cea mai mare seră pe structură de sticlă, ca suprafață, din România.

Investiția Taco Bell în primul restaurant din România este de 350.000 euro CITEȘTE ȘI Investiția Taco Bell în primul restaurant din România este de 350.000 euro

Proprietarul serei este Silvia Răileanu, care a folosit fonduri europene în realizarea acestei investiții.

Proiectul are un sistem de încălzire și eficientizare a consumului de energie prin folosirea de apă geotermală și boiler, ventilație și un sistem de irigații și eficientizare a consumului de apă prin drenaj care ajunge la 40%.

viewscnt
Afla mai multe despre
cea mai mare sera
timisoara