Cel mai mare proprietar de depozite din România, CTP, atrage 82 milioane de euro pentru investiții

Cel mai mare proprietar de depozite din România, CTP, atrage 82 milioane de euro pentru investiții
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iul 2019

Dezvoltatorul imobiliar CTP, cel mai mare proprietar de depozite din România și Europa Centrală și de Est, a încheiat un acord de finanțare în valoare totală de 82 milioane euro cu BRD-Groupe Societé Generale și Komerční banka, în cadrul uneia dintre cele mai mari tranzacții financiare de pe piața imobiliară din România, din primul semestru al anului 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BRD Groupe Société Générale S.A. împreună cu filiala cehă a Société Générale, Komerční banka a. s., au acordat o facilitate de credit la termen dezvoltatorului imobiliar CTP pentru a susține investițiile din România ale unuia dintre parcurile sale logistice, CTPark Bucharest West.

Austria, prima țară din UE care interzice complet folosirea glifosatului, un controversat erbicid CITEȘTE ȘI Austria, prima țară din UE care interzice complet folosirea glifosatului, un controversat erbicid

CTP deține în România un portofoliu semnificativ de parcuri industriale de clasă A, inclusiv în București, Arad, Cluj, Timișoara, precum și în alte puncte cheie din țară, însumând o suprafață construită ce depășește 1 milion metri pătrați. Dezvoltatorul a investit aproximativ 500 de milioane de euro în România, de la intrarea sa pe piață, și are în vedere să-și continue planul de dezvoltare.

CTPark Bucharest West este unul din cele mai mari parcuri industriale, nu numai în România ci și în Europa Centrală și de Est. În prezent, proprietatea cuprinde 400.000 metri pătrați construiți și se are în vedere atingerea unui volum de 1 milion metri pătrați în viitor, având ca obiectiv transformarea României într-un hub logistic în Europa de Est.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 90 de puncte strategice, aflate în opt țări.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu 1 milion mp suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
komerční banka
brd