Citi România îl promovează pe directorul diviziei Commercial la conducerea filialei locale

Citi România îl promovează pe directorul diviziei Commercial la conducerea filialei locale
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2017

Citi a anunțat numirea lui Ivan Vrhel în funcția de director general al Citi România, acesta păstrându-și și responsabilitățile curente ca director al diviziei Citi Commercial Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El îl înlocuiește pe Tibor Pandi, care, după 7 ani la conducerea Citi România, a preluat rolul de CEO al Citi Thailanda.

Din noua poziție, Ivan Vrhel va fi responsabil de elaborarea și implementarea strategiei locale a băncii, precum și de asigurarea unui management eficient al riscurilor și controalelor. De asemenea, Ivan Vrhel va coordona relațiile băncii cu clienții săi corporativi, cu cei din sectorul public, cu autoritățile de reglementare și cu instituțiile guvernamentale. În poziția de director general, Ivan Vrhel îi va raporta lui Kevin Murray, director regional pentru Europa Centrală și CEO al Citi Ungaria.

Cădere: Metropolitan Hospital, ultimul spital privat lansat pe piață și operat de familia lui Sorin Oprescu, a intrat în faliment CITEȘTE ȘI Cădere: Metropolitan Hospital, ultimul spital privat lansat pe piață și operat de familia lui Sorin Oprescu, a intrat în faliment

Ivan Vrhel, absolvent al Universității Caroline din Praga, și-a început cariera în cadrul Citi Cehia în 2004 ca Management Associate, unde ulterior a ocupat o serie de poziții de management, iar în 2014 s-a mutat în România pentru a prelua rolul de director al diviziei locale Citi Commercial Bank.

viewscnt
Afla mai multe despre
citi romania
ivan vrhel