Clincile Dr. Leahu vizează dublarea cifrei de afaceri și inaugurarea a 5 noi unități medicale

Clincile Dr. Leahu vizează dublarea cifrei de afaceri și inaugurarea a 5 noi unități medicale

Dr. Ionut Leahu

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mai 2018

După ce în luna aprilie a inaugurat prima clinică din afara Bucureștiului, la Pitești, rețeaua medicală privată își propune să se extindă cu incă 5 spații noi în alte orașe din țară. Unul dintre obiectivele businessului este dublarea cifrei de afaceri, de la 17,36 milioane de lei în 2017, la peste 33 de milioane de lei în 2018. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, rețeaua Dr. Leahu are 4 clinici în București și, recent, una în Pitești. În total, cele 5 clinici pun la dispoziția pacienților 28 de săli de tratament, față de doar 6 săli, câte existau în anul 2014.

Lidl a semnat actele pentru deschiderea la București a celui de-al doilea mare hub digital din Europa: investiție inițială de aproape 10 milioane euro CITEȘTE ȘI Lidl a semnat actele pentru deschiderea la București a celui de-al doilea mare hub digital din Europa: investiție inițială de aproape 10 milioane euro

Extinderea businessului a presupus și mărirea echipei de specialiști în medicină stomatologică. Astfel, în ultimii 4 ani, echipa a crescut de la un număr de doar 14 specialiști la 150, câți numără în prezent. În cei 7 ani de activitate, în Clinicile Dr. Leahu au fost tratați peste 15.000 de pacienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
cliniti stomatologice
dr leahu