Colin Lovering, expert în vânzări și dezvoltarea afacerilor, angajat de compania Avison Young, cel mai mare broker independent din real-estate din Canada, pentru operațiunile din București

Colin Lovering, expert în vânzări și dezvoltarea afacerilor, angajat de compania Avison Young, cel mai mare broker independent din real-estate din Canada, pentru operațiunile din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2017

Colin Lovering, expert internațional în vânzări și dezvoltarea afacerilor, se alătură Avison Young din București urmând a ocupa funcția de Senior Vice-President of Enterprise Solutions and Advisory Services, poziție din care va coordona dezvoltarea și creșterea prezenței companiei canadiene în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Lovering are o experiență de 30 de ani în business development, training de vânzări și coaching în mai multe industrii, cea mai recentă poziție fiind de Sales Leader & Performance Coach la Corporate Office Solutions (COS).

"Suntem entuzismați să-l avem pe Colin, alături. Pasiunea și experiența lui vor fi o sursă de inspirație pentru întreaga echipă și vor accelera ritmul de dezvoltare al biroului din București, generând noi oportunități de business în piața din România", a declarat David Canta, Principal & Managing Director al biroului Avison Young București. "Prin această decizie, întărim angajamentul nostru de a ne deservi clienții la un standard de calitate înalt respectând principii etice bine trasate, în toate tranzacțiile în care suntem implicați".

Colin Lovering este Președinte al Camerei de Comerț Româno-Britanice, lector senior al Institutului de Management al Vânzărilor și lector asociat la Universitatea din București. Susține activ mai multe organizații non-profit precum, Casa Ioana și Light into Europe, cărora le oferă sprijinul în activități de strângere de fonduri. Lovering deține o diplomă de la Hereford College of Art and Design din Marea Britanie.

Metrorex introduce cartela cu o singură călătorie și pentru grupuri, dar și abonamentul anual CITEȘTE ȘI Metrorex introduce cartela cu o singură călătorie și pentru grupuri, dar și abonamentul anual

"Mă alătur echipei Avison Young cu drag și mă bucur pentru oportunitatea de a conduce și dezvolta platforma de servicii pentru clienți enterprise. Prin expertiza mea, sper să ajut chiriașii birourilor să înțeleagă mai bine nu doar ce este un birou, ci mai ales ce poate să facă un birou bine gândit pentru compania lor", a declarat Lovering. |"Sunt nerăbdător să construim o echipă solidă recrutând noi membri și de asemenea să demarăm programe de training și inițiative care să aducă un impact real în activitatea companiei în România".

Avison Young este cel mai mare broker independent din real-estate din Canada, având în prezent 80 de birouri în 72 de piețe și peste 2.400 de consultanți prezenți în Canada, Statele Unite ale Americii, Mexic și Europa.

Cu sediul central în Toronto, Avison Young a fost fondată în 1978 și are peste 2.400 de angajați care lucrează în 80 de birouri din Canada, SUA, Germania, Mexic, Marea Britanie sau România.

Compania oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultață în investiții imobiliare, tranzacții de leasing, finanțări și împrumuturi ipotecare pentru proprietăți hoteliere, de birouri, retail, industriale și rezidențiale. 

viewscnt
Afla mai multe despre
colin lovering
avison young