Fostul primar din Botoșani Ovidiu Portariuc a fost numit director general la Loteria Română

Fostul primar din Botoșani Ovidiu Portariuc a fost numit director general la Loteria Română
scris 12 oct 2017

Fostul primar din Botoșani Ovidiu Portariuc este noul director general al Loteriei Române, a anunțat compania.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

În 28 septembrie, Consiliul de Administrație al societății l-a numit director general pe Alexandru Mircea Croitoru, ca urmare a rezultatelor obținute în cadrul Direcției Rețea Vânzări, motiva compania, scrie News.ro.

"Întrucât durata contractului de mandat stabilită pentru funcția de director general a fost limitată la patru luni, în urma unei analize serioase a propunerii Consiliului de Administrație, Alexandru Mircea Croitoru a luat hotărârea de a nu accepta numirea, considerând că timpul este foarte scurt pentru a iniția și implementa noi proiecte și că experiența acumulată poate fi valorificată mult mai bine în cadrul domeniului în care a activat până la data de 28 septembrie 2017, respectiv director al Direcției Rețea Vânzări”, spune Loteria Română într-un comunicat transmis miercuri.

STUDIU Tranzacțiile de fuziuni și achiziții din industria petrolului și gazelor vor crește, în timp ce așteptările privind prețul petrolului se stabilizează CITEȘTE ȘI STUDIU Tranzacțiile de fuziuni și achiziții din industria petrolului și gazelor vor crește, în timp ce așteptările privind prețul petrolului se stabilizează

Astfel, Consiliul de Administrație al Loteriei Române l-a desemnat miercuri director general pe Ovidiu Portariuc, fost consilier al ministrului Finanțelor,

Compania și-a planificat investiții de 63,7 milioane lei în acest an, la venituri totale de 925,4 milioane lei, potrivit bugetului Loteriei, aprobat în Guvern în luna mai. De asemenea, compania estimează pentru acest an un profit net de 61,17 milioane lei și și-a bugetat cheltuieli totale de 853,7 milioane lei.

Potrivit unor informații transmise de companie, în luna februarie, în urma unei solicitări News.ro, Loteria Română și-a propus să-și extindă rețeaua mandatară în acest an cu un număr de 200 noi puncte de vânzare. În prezent, Loteria Română are peste 1.900 de agenții loto.

Ovidiu Portariuc, în vârstă de 40 de ani, este membru al PSD din anul 2009, iar din ianuarie 2016 este președinte al organizației județene a PSD Botoșani. El a fost primar al municipiului Botoșani în perioada 2012-2016, iar apoi consilier al fostului ministru de Finanțe Viorel Ilie, dar și al actualului ministru Ionuț Mișa.

viewscnt
Afla mai multe despre
ovidiu portariuc
loteria romana