Compania germană Emma - The Sleep Company vine în România

Compania germană Emma - The Sleep Company vine în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 nov 2022

Emma - The Sleep Company, furnizor de articole pentru somn, deschide la București cel de-al 6-lea birou operațional. Compania, care în 2021 raporta o cifră de afaceri de peste 645 milioane euro, ofertează peste 20 de posturi din diverse arii – resurse umane, finanțe, contabilitate, operațiuni și distribuție – și are în plan deschiderea altora noi în anii următori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Prezentă în 30 de țări din America, Europa și Asia, compania are, cu noul birou din România, încă un pas în strategia de extindere globală, după cele din Frankfurt (Germania), Manila (Filipine), Lisabona (Portugalia), Mexico City (Mexic) și Shanghai (China). 

Platforma online bulgară pentru telefoane second-hand Swipe.bg vine în România CITEȘTE ȘI Platforma online bulgară pentru telefoane second-hand Swipe.bg vine în România

“După o atentă prospecție, am decis să alegem centrul Bucureștiului pentru deschiderea celui de-al 6-lea birou Emma. În București vom lucra activ la crearea unei comunități, vom organiza evenimente, conferințe, dezbateri, pentru că ne dorim să stimulăm schimbul de cunoștințe în mediul antreprenorial, ajutând astfel și alte companii să crească împreună cu noi”, a declarat Manuel Mueller, Co-fondator și CEO Emma - The Sleep Company.

“Cu peste 800 de milioane de euro cifră de afaceri estimată până la finalul lui 2022, ne uităm spre noi piețe pe care să ne bazăm planurile noastre de dezvoltare. Credem că această creștere poate fi susținută prin oamenii care cred în misiunea noastră. Am ales Bucureștiul pentru că înțelegem câți oameni talentați, bine pregătiți și calificați există în acest oraș.

Emma este o companie care se adaptează rapid contextului și care nu este limitată geografic. Până la sfârșitul acestui an, vom angaja primii noștri colegi din România, iar până la sfârșitul anului 2023 ne dorim să avem cel puțin 20 de angajați în divizia din București”, spune Dr. Dennis Schmoltzi, Co-fondator și CEO Emma – The Sleep Company.  

Platforma online bulgară pentru telefoane second-hand Swipe.bg vine în România CITEȘTE ȘI Platforma online bulgară pentru telefoane second-hand Swipe.bg vine în România

Fondată în 2013 de Dr. Dennis Schmoltzi și Manuel Mueller în Germania, compania este activă în peste 30 de țări și a avut o cifră de afaceri de 645 milioane euro (733 milioane dolari) în 2021, o rată de creștere de 59% față de anul precedent.

Emma colaborează cu peste 200 de retaileri.

Cei peste 900 de angajați ai echipei Emma lucrează în birouri din Frankfurt (Germania), Manila (Filipine), Lisabona (Portugalia), Mexico City (Mexic) și Shanghai (China).

viewscnt
Afla mai multe despre
emma - the sleep company
somn