Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a Grupului Futureal, anunță investiții de 50 de milioane de euro

Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a Grupului Futureal, anunță investiții de 50 de milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2018

Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a Grupului Futureal, anunță un program de investiții în valoare de 50 de milioane de euro pentru următorul an de activitate în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Programul de investiții demarează cu proiectul rezidențial Parcului20, o investiție de circa 40 de milioane de euro, care urmează să fie derulată pe durata a trei ani. Prima fază a complexului constă în 260 unități, a căror dezvoltare va începe până la sfârșitul acestui an, termenul de predare fiind septembrie 2020.  

Camera Deputaților: Școlile sunt obligate prin lege să asigure elevilor dulapuri individuale pentru depozitarea manualelor și rechizitelor CITEȘTE ȘI Camera Deputaților: Școlile sunt obligate prin lege să asigure elevilor dulapuri individuale pentru depozitarea manualelor și rechizitelor

Cordia România este parte a Grupului Futureal, care a dezvoltat până în prezent proiecte în valoare de 1,3 miliarde de euro. 

Compania are în derulare proiecte noi care totalizează 1,4 miliarde de euro, fapt care ridică portofoliul de dezvoltări și active la un total de 2,7 miliarde de euro.

Proiectele Futureal vizează segmentele office, retail și rezidențial. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cordia
futureal