Cristian-Florin Gheorghe este noul președinte al Consiliului de Administrație Conpet, ales pentru patru ani. Din board face parte și fiica principalului acționar al Dedeman, Karina Pavăl

Cristian-Florin Gheorghe este noul președinte al Consiliului de Administrație Conpet, ales pentru patru ani. Din board face parte și fiica principalului acționar al Dedeman, Karina Pavăl
scris 29 aug 2018

Cristian-Florin Gheorghe este noul președinte al Consiliului de Administrație al transportatorului național de țiței Conpet Ploiești, începând cu 28 august până la data de 21 august 2022, a informat compania.

Compania a anunțat săptămâna trecută că are un nou Consiliu de Administrație, format din șapte membri aleși prin vot cumulativ. Indemnizația fixă lunară brută a administratorilor este de 13.022 lei, scrie News.ro.

Acționarii Conpet i-au ales în ședința din 22 august pe următorii membri componenți ai Consiliului de Administrație prin aplicarea metodei votului cumulativ: Constantin – Ciprian Iacob, Claudiu – Aurelian Popa, Florin – Daniel Gavrilă, Mihai - Adrian Albulescu, Cristian – Florin Gheorghe, Darius - Dumitru Meșca și Karina Pavăl.

Alexandrion a primit avizul pentru prima sa distilerie din SUA și vrea să schimbe Legea de control al băuturilor alcoolice din New York. Concurență cu un producător japonez de sake CITEȘTE ȘI Alexandrion a primit avizul pentru prima sa distilerie din SUA și vrea să schimbe Legea de control al băuturilor alcoolice din New York. Concurență cu un producător japonez de sake

Karina Pavăl, în vârstă de 24 de ani, este fiica lui Dragoș Pavăl, principalul acționar al companiei Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din România. Aceasta a fost propusă în board chiar de către Dedeman, acționar minoritar al Conpet.

Compania Conpet este controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deține 58,71% din acțiuni.

Societatea are o capitalizare de 785,23 milioane lei.

Conpet are aproape 1.700 de angajați. Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de 376,68 milioane lei și un profit net în sumă de 74,38 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristian-florin gheorghe
conpet