Dan-Silviu Baciu a fost numit director general provizoriu al Conpet

Dan-Silviu Baciu a fost numit director general provizoriu al Conpet
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 dec 2017

Consiliul de Administrație al transportatorului național de țiței Conpet l-a numit în ședința de marți pe Dan – Silviu Baciu în funcția de director general provizoriu, începând de miercuri, cu un mandat pe o perioadă de patru luni, până la 6 aprilie 2018, ”delegându-i conducerea societății în conformitate cu prevederile legale în vigoare și cu Actul Constitutiv”, arată un comunicat al societății.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Baciu este director al Direcției de Dezvoltare Mentenanță din cadrul Conpet.

News.ro a scris pe 28 noiembrie că Liviu Ilași, al cărui mandat de patru ani la conducerea Conpet a expirat pe 6 decembrie, urmează să fie înlocuit de către Ministerul Energiei.

Ministerul Energiei a schimbat atunci cinci membri în Consiliul de Administrație al transportatorului național de țiței Conpet, între care și Liviu Ilași, actualul director general al companiei, și a numit șapte administratori provizorii prin metoda votului cumulativ.

Conpet a realizat în primele nouă luni un profit net în creștere cu 11,2%, la 63,11 milioane lei, de la 56,74 milioane lei în perioada similară din 2016, în timp ce cifra de afaceri a fost de 282,5 milioane lei, în scădere cu 0,1% față de nouă luni 2016 (282,8 milioane lei).

FOTO Forte Partners livrează săptămâna viitoare prima clădire a parcului de afaceri The Bridge, cea mai mare investiție a dezvoltatorului, care a atras BCR, IBM și cel mai mare restaurant dintr-o clădire de birouri locale CITEȘTE ȘI FOTO Forte Partners livrează săptămâna viitoare prima clădire a parcului de afaceri The Bridge, cea mai mare investiție a dezvoltatorului, care a atras BCR, IBM și cel mai mare restaurant dintr-o clădire de birouri locale

Veniturile din exploatare au înregistrat o ușoară creștere, de circa 1%, de la 305,43 miloane lei în 2016 la 308,14 milioane lei în acest an.

Cantitatea totală transportată în perioada ianuarie – septembrie a fost mai mică cu 225.000 tone față de aceeași perioadă a anului 2016, ca urmare a scăderii cererii pentru serviciul de transport la rafinării.

Valoarea totală a programului de investiții al Conpet pentru acest an este de 64,26 milioane lei.

Compania Conpet este controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deține 58,71% din acțiuni.

Compania are circa 1.700 de salariați, este listată la Bursa de Valori București (BVB) cu simbolul COTE și are o valoare de piață 864,02 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
conpet
dan-silviu baciu