Dent Estet, companie membră a grupului MedLife, afaceri în creștere cu 31% la 9 luni, până la 6,5 milioane euro

Dent Estet, companie membră a grupului MedLife, afaceri în creștere cu 31% la 9 luni, până la 6,5 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2017

Grupul de clinici dentare Dent Estet, companie membră a MedLife din anul 2016, anunță afaceri în creștere cu 31% după 9 luni, până la 6,5 milioane euro, cea mai mare contribuție având-o serviciile prestate în clinicile de adulți (65%), urmate de cele pentru copii și adolescenți (29%) și de laboratorul dentar (6%).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Creșterea cifrei de afaceri se datorează atât interesului din ce în ce mai mare pentru servicii stomatologice premium, concretizat printr-o creștere de 14% a numărului total de pacienți tratați în cadrul clinicilor în primele nouă luni ale anului 2017 față de primele nouă luni ale anului 2016, cât și cererii pentru tratamente complexe și digitalizate care a determinat o majorare a venitului mediu pe fiecare vizită, arată compania. În total, aproximativ 17.500 de pacienți au trecut pragul clinicilor anul acesta.

“Rezultatele înregistrate vin să confirme faptul că strategia și planurile de dezvoltare pe care le-au urmat partenerii noștri au fost de bun augur. În perspectivă, ne propunem să menținem un ritm de creștere ascendent prin investiții constante în tehnologie de ultimă generație, în supraspecializarea medicilor, dar și tratamente din ce în ce mai complexe”, a declarat Mihai Marcu, Director General al MedLife.

Guvernul renunță brusc la facilitățile pentru PFA, profesii liberale și alte activități independente CITEȘTE ȘI Guvernul renunță brusc la facilitățile pentru PFA, profesii liberale și alte activități independente

Conform unui studiu realizat recent, piața românească a serviciilor de medicină dentară a ajuns, în prezent, la 1 milliard de lei și este dominată de companiile private care dețin peste 90% dintre clinicile și cabinetele stomatologice din țară. Cifrele înglobează date de la peste 4.300 de cabinete, care au in total peste 10.000 de angajați.

Înființat în 1999, grupul de clinici dentare Dent Estet s-a extins continuu, numărând 8 clinici pentru adulți, adolescenți și copii, dintre care una în Timișoara. Dent Estet mai deține 3 divizii de excelență unice în România (Implant Division, Esthetic Division și Advanced Orthodontic Division), un laborator de tehnică dentară digitală și două studiouri foto digitale specializate. Toate acestea reunesc un număr de 48 de cabinete pe o suprafață totală de 2.500 de metri pătrați, dintre care două săli de chirurgie complet utilate și două centre de diagnostic și radiologie digitală

Echipa Dent Estet numără 250 de specialiști.

În aprilie 2016, compania MedLife a achiziționat 60% din acțiunile Dent Estet.

viewscnt
Afla mai multe despre
medlife
dent estet