FOTO Unul din dealerii Mercedes sparge gheața cu noul X-Class și îl vinde înainte de lansarea oficială în România

Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 10 nov 2017

Auto Schunn, unul din dealerii Mercedes Benz în România, a anunțat că are disponibil modelul X Class, pickup-ul lansat de Daimler la salonul de la Frankfurt. Reprezentanții importatorului spun că mașina poate fi comandată la orice dealer, dar nu au fost definitivate prețurile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Chiar dacă Mercedes Benz România nu a lansat încă oficial noul pick-up Mercedes Benz X Class, Auto Schunn, partener Mercedes Benz cu showroom-uri în Arad, Deva și Suceava, este primul dealer auto din România „care dispune în stoc de noul pick-up Mercedes”. Săptămâna aceasta, cei de la Auto Schunn au postat pe pagina de facebook un filmuleț cu textul „primul din România” și au anunțat printr-un comunicat că vând acest model. Reprezentanții Mercedes Benz România ne-au declarat că mașina poate fi comandată la orice dealer al mărcii, dar că lista de prețuri nu a fost încă definitivată.

Auto Schunn are în ofertă versiunea de 2.3 litri, 190 CP și cutie automată în 7 trepte, echipare Progressive, la prețul de 44.700 euro.

FOTO Unul din dealerii Mercedes sparge gheața cu noul X-Class și îl vinde înainte de lansarea oficială în România

Pickup-ul X Class a fost lansat pe piețele vestice, în această lună, urmând să ajungă și în restul Europei treptat, după cum au anunțat reprezentanții Mercedes-Benz la lansare. Modelul are un preț de pornire de 37.294 euro, în Germania, cu motorul 2.3 litri, pe echipare 220d. Versiunea 250d, Progressive, costă în Germania 37.990 euro, iar în varianta 4MATIC, costă 41.656 euro, mai ieftin decât oferta Auto Schunn.

FOTO Renault lansează pickup-ul Alaskan pe piața europeană, în această toamnă, cu prețuri situate între Navara și X Class CITEȘTE ȘI FOTO Renault lansează pickup-ul Alaskan pe piața europeană, în această toamnă, cu prețuri situate între Navara și X Class

Potrivit celor de la Auto Schunn, modelul X Class pe care îl vând poate fi achiziționat prin leasing financiar și operațional, cu rate care încep de la 490 de euro pe lună, la care se adaugă TVA. Oferta Auto Schunn, valabilă până la 31 decembrie, include și patru anvelope pentru sezonul de iarnă cadou și garanție 4 ani.

Mercedes-Benz X Class este primul pick-up al mărcii, fiind în același timp și primul pick-up premium al unei mărci europene. Este dezvoltat pe structura lui Nissan Navara, pe care a fost construit și Renault Alaskan, și este fabricat în Spania, pe aceeași linie de fabricație cu Nissan Navara.

FOTO Unul din dealerii Mercedes sparge gheața cu noul X-Class și îl vinde înainte de lansarea oficială în România

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes
x class