Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri pătrați la parterul Hotelului Cișmigiu, deținut de Hercesa România, în spațiul fostei berării Gambrinus.
“DeSoi este mai mult decât un restaurant, este un amestec de băcănie & wineshop a cărui bucătărie, până acum, a fost deseori prea mică pentru ideile mari pe care le-am avut.
Noua locație de la Hotel Cișmigiu va oferi echipei libertatea de a crea în voie și sperăm că ne va permite să punem în prim-plan preparatele noastre. Vom păstra și aici elementele care definesc DeSoi, masa comună, «biblioteca» de vinuri în fața căreia ne place să povestim și o serie de produse locale de băcănie, dar atenția va fi îndreptată spre meniul de brunch și cină”, a spus Damian Morcovescu, co-owner DeSoi.

DeSoi a apărut în urmă cu aproape 3 ani, fondat de Bogdan Ivan, Damian Morcovescu și Cristian Ivana, prieteni din copilărie.
DeSoi a deschis prima locație în București, în Piața Sfântul Ștefan nr. 8.













