eduKiwi School lansează o investiție totală de 1 milion de euro

eduKiwi School lansează o investiție totală de 1 milion de euro

Doru Pelivan

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2022

Platforma online de cursuri eduKiwi lansează proiectul eduKiwi School, aplicație în care va investi 1 milion de euro cu scopul de a fi utilizată de 300.000 de elevi din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“În ultimii patru ani, eduKiwi a ajutat în mod special adulții. Acum, prin eduKiwi School ne propunem să ajutăm noua generație de tineri”, a declarat Doru Pelivan, CEO și co-fondator eduKiwi.

Fostul lider al sindicatului de la metrou Ion Rădoi, trimis în judecată de DNA. Firma sindicatului ar fi încasat ilegal peste 10 milioane de euro pentru spațiile de la metrou CITEȘTE ȘI Fostul lider al sindicatului de la metrou Ion Rădoi, trimis în judecată de DNA. Firma sindicatului ar fi încasat ilegal peste 10 milioane de euro pentru spațiile de la metrou

Co-fondatorii eduKiwi School sunt Doru Pelivan și Mihai Pegulescu. Doru Pelivan a dezvoltat proiecte în domenii precum wellness, construcții, marketing online și eLearning. Mihai Pegulescu a lansat proiecte proprii în domeniul ospitalității, a restaurantelor și evenimentelor din Timișoara. De asemenea, în ultimii trei ani s-a specializat pe zona de dezvoltare de aplicații și tehnologii web.

eduKiwi a generat în anul 2021 venituri de 1,8 milioane de euro. Platforma a fost lansată oficial în 2019 și cuprinde o serie de cursuri atât pe zona de business și marketing, cât și pe zona de dezvoltare personală.

viewscnt
Afla mai multe despre
edukiwi school
investiție