Castrol lansează un program de garanție a motorului

Castrol lansează un program de garanție a motorului
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 oct 2020

Castrol a lansat un program de garanție a motorului care vizează să ajute service-urile independente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Service-urile din rețeaua Castrol Service pot oferi acum garanția motorului Castrol pentru 12 luni sau 15.000 km, clienților care solicită un schimb de ulei folosind lubrifianți din gama Castrol Edge, Castrol Magntec sau Castrol GTX. 

CONFESIUNI DE AFACERI Povestea libanezului care a schimbat zeci de meserii, a dormit pe străzi și și-a deschis un restaurant în București în care clienții să nu se teamă de Covid CITEȘTE ȘI CONFESIUNI DE AFACERI Povestea libanezului care a schimbat zeci de meserii, a dormit pe străzi și și-a deschis un restaurant în București în care clienții să nu se teamă de Covid

În total, 8000 de service-uri independente operează pe piața românească, iar numărul service-uri din rețeaua Castrol SERVICE se ridică la 220.

Potrivit Castrol, cele mai mari nevoi ale antreprenorilor care dețin un service în România sunt nevoia de a recruta oameni buni, în special mecanici auto, accesul la know-how și la sisteme de gestionare.

Castrol face parte din grupul BP și deservește clienți și consumatori din sectoarele auto, industrial, maritim și energetic din peste 120 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
castrol
motor