CEZ România va avea un nou director executiv, artizanul parcului eolian Fântânele-Cogealac

CEZ România va avea un nou director executiv, artizanul parcului eolian Fântânele-Cogealac
scris 11 iul 2018

Grupul CEZ în România va avea, de la 1 august, un nou director executiv, Ondrej Safar, care s-a ocupat în trecut de construcția parcului eolian Fântânele-Cogealac, acesta urmând a-l înlocui pe actualul CEO, Martin Zmelik

Inginer electrotehnist, doctor al Universității Tehnice din Praga, Ondrej Safar (foto, stânga) este un bun cunoscător al piețelor de energie din Balcani.

În ultimii 3 ani și jumătate, Safar a condus Sepaș Enerji, companie turcă membră a grupului CEZ, anterior coordonând operațiuni ale grupului in Bulgaria și România.

EXCLUSIV Ministerul Energiei: Conform legii, de litigiul internațional cu dezvoltatorii de parcuri fotovoltaice se ocupă cei de la Finanțe. Le vom acorda tot sprijinul CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ministerul Energiei: Conform legii, de litigiul internațional cu dezvoltatorii de parcuri fotovoltaice se ocupă cei de la Finanțe. Le vom acorda tot sprijinul

S-a alăturat echipei CEZ în aprilie 2004. În noiembrie 2005, lua drumul Olteniei pentru a se alătura colegilor din grupul CEZ în România. În cadrul unui mandat de 7 ani, s-a ocupat de construcția propriu-zisă a Parcului Eolian Fântânele-Cogealac, dar și de managementul facilităților de producere a energiei regenerabile - hidro și eoliană sau de coordonarea CEZ Vânzare.

Actualul CEO al Grupului CEZ in Romania și Președinte al Directoratului CEZ Romania, Martin Zmelik, a fost avansat și se întoarce la Praga, unde va coordona proiecte strategice.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cez
ceo
energie
cogealac