CISOLAR 2023: Gala energiei regenerabile, 30-31 octombrie 2023, la World Trade Center București

CISOLAR 2023: Gala energiei regenerabile, 30-31 octombrie 2023, la World Trade Center București
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 oct 2023
Cea de-a 11 ediție a CISOLAR, Conferința și Târgul dedicate industriei energiei solare din Europa Centrală și de Est (ECE), va avea loc la București în perioada 30-31 octombrie 2023. 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
 
În lumina schimbărilor majore din peisajul energetic european, obiectivul principal al CISOLAR 2023 este de a examina și explora tendințele din domeniul energetic din Europa Centrală și de Est. Se propune identificarea noilor oportunități de afaceri în această industrie în plină schimbare.
 
CISOLAR 2023 reunește peste 250 de delegați din peste 20 de țări. Evenimentul se remarcă prin prezența unor speakeri de renume mondial din industria energiei regenerabile. Vor participa și miniștrii energiei și alți reprezentanți ai autorităților guvernamentale din regiune.
 
Goldcard Smart Group Co., Ltd. și Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene, în colaborare cu partenerul media Profit.ro, și-au unit forțele pentru a promova energiile regenerabile în Europa Centrală și de Est, subliniind angajamentul lor pentru un viitor energetic sustenabil.
 
Pentru mai multe informații și pentru înregistrări, vă invităm să vizitați site-ul oficial al evenimentului.
viewscnt
Afla mai multe despre
cisolar
energie
conferinta