Complexul Energetic Valea Jiului are un nou director

Complexul Energetic Valea Jiului are un nou director
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2023

Noul director general al Complexului Energetic Valea Jiului este inginerul Eusebiu Durbacă, mandatul său fiind unul provizoriu de 5 luni, până la demararea procesului de selecție pe criteriile guvernanței corporative, a informat compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Eusebiu Durbacă preia conducerea de la fostul director Cristian Roșu, care a manageriat societatea în perioada tranziției de la Complexul Energetic Hunedoara (CEH) la Complexul Energetic Valea Jiului (CEVJ).

Concurența analizează posibile obstacole în calea mutării consumatorilor spre furnizori mai atractivi din energie CITEȘTE ȘI Concurența analizează posibile obstacole în calea mutării consumatorilor spre furnizori mai atractivi din energie

Noul director general a deținut anterior funcții de conducere în cadrul Exploatării Miniere Livezeni și a ocupat funcția de consilier al directorului general al CEH.

Complexul Energetic Hunedoara a fost înființat în anul 2012 prin comasarea termocentralelor Mintia și Paroșeni și a minelor Lupeni, Lonea, Livezeni și Vulcan, considerate atunci ca fiind viabile.

Doi ani mai târziu, Camera Deputaților a adoptat, în martie 2014, Ordonanța care prevede preluarea de către CEH a obligațiilor fiscale ale CNH, deputații PSD și PDL învinuindu-se reciproc de situația mineritului. Decizia deputaților a survenit după ce CNH Petroșani, aflată în lichidare, a cerut insolvența CEH, pentru o creanță certă de 70,7 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
complexul energetic valea jiului
eusebiu durbacă