Corina Popescu, aleasă în funcția de director general al Electrica pentru un mandat de 4 ani

Corina Popescu, aleasă în funcția de director general al Electrica pentru un mandat de 4 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2019

Consiliul de Administrație al Electrica a anunțat, vineri, că a desemnat-o pe Corina Popescu, fost șef al Transelectrica și fost secretar de stat în Ministerul Energiei, în funcția de director general al companiei, începând cu data de 1 februarie 2019, pentru un mandat de 4 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Corina Popescu este un executiv de top cu experiență în domeniul energiei electrice și al gazelor naturale, scrie News.ro.

”Numită la data de 1 iunie 2018 pe poziția de director general al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, Corina Popescu a preluat din data de 1 noiembrie 2018 și funcția de director general provizoriu al Electrica SA”, se arată în comunicat.

ANRE favorizează sistemul centralizat: Primește un preț mai mare pentru electricitatea consumatorilor casnici, iar Nucleraelectrica și Hidroelectrica trebuie să se mulțumească cu mult mai puțin CITEȘTE ȘI ANRE favorizează sistemul centralizat: Primește un preț mai mare pentru electricitatea consumatorilor casnici, iar Nucleraelectrica și Hidroelectrica trebuie să se mulțumească cu mult mai puțin

Absolventă a Facultății de Energetică din cadrul Universității Politehnica București, specializarea Electroenergetică, Corina Popescu și-a început cariera profesională în cadrul Sucursalei de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice București.

”Procesele de optimizare a activităților rămân o prioritate pentru noi, în perioada imediat următoare, atât pe segmentul de distribuție, cât și pe aria de furnizare, la fel și modernizarea infrastructurii de distribuție. Va trebui să găsim un echilibru între schimbările aduse de ultimele modificări legislative, inclusiv ale cadrului de reglementare, și asigurarea unor rezultate financiare sustenabile pentru acționari, în condițiile îmbunătățirii calității serviciilor oferite clienților noștri”, a spus Popescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrica
corina popescu