E.ON deschide la Electric Castle un laborator de energie

E.ON deschide la Electric Castle un laborator de energie
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2019

Iubitorii de muzică de la Electric Castle își vor putea încărca gratuit telefoanele mobile și vor putea testa produsele unuia dintre partenerii festivalului, E.ON, care a amenajat un spațiu special, pe care l-a numit “laboratorul inteligent E.ON”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În incinta “laboratorului inteligent” vor putea fi testate într-un mod inedit diverse soluții pentru confortul termic al casei. E.ON Cool - aparate de aer condiționat de ultima generație, la pachet cu servicii tehnice post-montare și E.ON Life - centrale în condensare, acționate prin intermediul unui termostat smart TADO, de la distanță, care permite reducerea consumului cu până la 30% - sunt soluțiile pentru zilele călduroase dar și pentru cele răcoroase ale anului.

Și E.ON Photovoltaic, soluția dedicată clienților business și municipalități, de producere a energiei electrice din sursă solară, poate fi de asemenea testată în zona alocată soluțiilor energetice.

Potrivit companiei, melomanii care doresc "vor putea produce și consuma energie individual, în cerc restrâns sau cu prietenii" sau vor putea să își încarce telefoanele în zona de relaxare, fără a pierde momente din festival.

GRAFICE Jumătate din veniturile totale ale firmelor active, concentrată în cele mai mari 1.000 de companii CITEȘTE ȘI GRAFICE Jumătate din veniturile totale ale firmelor active, concentrată în cele mai mari 1.000 de companii

“Deoarece copilăria ne generează amintiri dintre cele mai frumoase, ne-am gândit că un X-O va aduce bună dispoziție. Mai propunem o tehnică inovativă de tatuaj temporar, dar și o zonă la etaj cu recuzită unde se vor face selfie-uri pline de energie. E.ON Sprints este provocarea pe care o lansăm de a participa la concursul de viteza cu biciclete statice, iar premiul este o bicicletă electrică E.ON personalizată”, precizează un comunicat E.ON.

Compania a amenajat și “un spațiul creativ” care va găzdui activități, discuții, dezbateri și stand up comedy. Discuțile se vor axa pe modul în care revoluția tehnologică influențează dezvoltarea durabilă și sustenabilă a diverselor sectoare economice.

Festivalul Electric Castle se va desfășura în perioada 17-21 iulie la Castelul Bánffy de la Bonțida.

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieței de energie, fiind format în principal din compania de distribuție Delgaz Grid și și de cea de furnizare E.ON Energie România, acestea desfășurând activități de distribuție, respectiv de furnizare a energiei pentru circa 3,1 milioane de clienți. Delgaz Grid dispune, în jumătatea de Nord a țării, de o rețea de gaze naturale naturale de circa 22.650 km, care alimentează peste 1.000 de localități, și de o rețea de energie electrică în lungime de peste 81.500 km, care deservește 2.500 de localități.

De la intrarea pe piața din România, grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, în principal în modernizarea rețelelor. Totodată, valoarea contribuțiilor virate la bugetul de stat și bugetele locale se ridică la 2 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
electric castle
e.on
laborator
produse