E.ON Energie România a semnat contracte pentru 145 centrale fotovoltaice

E.ON Energie România a semnat contracte pentru 145 centrale fotovoltaice
scris 2 apr 2021

E.ON Energie România a încheiat în ultimele luni 145 de parteneriate cu companii și instituții din 24 de județe și municipiul București, în cadrul cărora compania va construi și preda la cheie tot atâtea centrale fotovoltaice.

Valoarea contractelor însumează circa 13 milioane de euro.  

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

În cadrul proiectelor vor fi montate circa 38.000 de panouri fotovoltaice, puterea nominală totală a centralelor fotovoltaice va fi de circa 14.400 kWp iar producția acestora de peste 18.000 MWh pe an. Pentru comparație centralele solare ar putea asigura energia electrică regenerabilă pentru 12.500 de locuințe. Proiectele vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an.  

Recent, grupul german E.ON SE, prezent și în România, a anunțat că a emis obligațiuni verzi în valoare de 750 de milioane de euro, cu scadență în luna octombrie 2032 și un cupon de 0,6%.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Veniturile generate de aceste obligațiuni vor fi utilizate pentru proiecte sustenabile, care vizează atât rețelele energetice, cât și soluțiile pentru clienți.

Emiterea de obligațiuni a fost validată de un consorțiu bancar internațional. ABN AMRO, BofA Securities, Societe Generale și UniCredit au servit ca subscriptori activi.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieței de energie, având în România o prezență consolidată de-a lungul a 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid și E.ON Energie România, acestea desfășurând activități de distribuție, respectiv de furnizare a energiei și a soluțiilor energetice pentru circa 3,2 milioane de clienți.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Grupul german E.ON a investit 1,7 miliarde euro în România, în ultimii 15 ani, în modernizarea rețelelor de distribuție și dezvoltarea de soluții energetice.

viewscnt
Afla mai multe despre
e.on
obligațiuni verzi