EXCLUSIV Guvernul taie la jumătate subvenția pentru fotovoltaice

EXCLUSIV Guvernul taie la jumătate subvenția pentru fotovoltaice
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2023

În anul 2024, finanțarea acordată prin Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice va fi în sumă de 10.000 lei/ solicitant, față de 20.000 lei în prezent, a stabilit Guvernul prin noua formă a ordonanței de urgență privind măsurile fiscale, obținută de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În schimb, subvențiile de 20.000 lei pentru sesiunile de finanțare în derulare și contractele deja semnate până la data ordonanței de urgență rămân în vigoare.

EXCLUSIV DOCUMENT - Guvernul a schimbat semnificativ ordonanța cu măsuri fiscale. Noi reguli pentru salariile profesorilor, tichete de masă, salarii, mesele elevilor, Rabla, prosumatori, microfirme, alimente, posturi, contabili CITEȘTE ȘI EXCLUSIV DOCUMENT - Guvernul a schimbat semnificativ ordonanța cu măsuri fiscale. Noi reguli pentru salariile profesorilor, tichete de masă, salarii, mesele elevilor, Rabla, prosumatori, microfirme, alimente, posturi, contabili

Textul ordonanței de urgență

3) În anul 2024, finanțarea care se acordă prin Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională este în sumă de 10.000 lei/ solicitant.

(4) Prin derogare de la alin.(3), finanțarea care se acordă prin Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, a cărui sesiune se află în desfășurare sau ale carui contracte mai sunt în derulare la data prezentei ordonanțe de urgență a Guvernului, este în sumă de 20.000 lei/solicitant.

viewscnt
Afla mai multe despre
fotovoltaice
panouri
guvern
subvcentie
jumătate